THE PROCESS

Galvanize Design can work with you from conception to completion.   We will consult with you every step of the way so that you are always informed.  Where possible we will also advise you of relevant council fees, and additional services that may be required along the way. 

We can also source all your material, furniture and product requirements and create detailed CAD drawings for you.  After this initial stage, we then consult our trusted shop-fitting companies or signage companies to get the best pricing for you.  Not every shoe fits so it’s important to us that you get the right company to take the concept through to completion.  With their many trusted tradespeople and their professional experience, we are confident that the outcome will be a positive one.

 

COMMERCIAL AND HOSPITALITY PROJECTS

CLUB 67 : K-ROAD

With K-road becoming the up and coming nightlife destination in Auckland we have been assigned the exciting task to revamp the existing run down bar into a high end club that offered a WOW factor and stood out from the rest.  Below you will find many of the design concepts that we have created for the clients, stay tuned for more updates.

 

COMMERCIAL AND HOSPITALITY PROJECTS

RIFLEMAN TOWERS LOBBY UPGRADE - ALBERT STREET ,AUCKLAND

The aim of the brief was to revamp the Rifleman Tower lobby, updating the tired interior with something new, modern and fresh. Home to many office and retail environments the clients wanted to increase their foot traffic by having more street appeal.

UNION HOUSE LOBBY FURNITURE SELECTION - 116- 118 QUAY STREET

The Union House lobby was a busy environment home to many commercial offices.  The brief was to offer different seating options to accommodate the many people that frequented there on a daily basis, where eventually a café would be built. The clients also wanted us to design for them a piece of bespoke furniture to encourage communal seating.

HONE HEKE LODGE - RECREATIONAL SPATIAL UPGRADE

Hone Heke Lodge is set amongst a beautiful back drop of native trees in an idyllic, tranquil environment in sunny KeriKeri, The Bay of Islands.   The aim of the brief was too spatially transform the recreational area creating different areas of comfort and privacy.  The new owners wanted to inject some life into the tired interiors, creating a relaxing and inviting atmosphere whilst still paying homage to the history of ‘Hone Heke’.